Hotel** Restauracja Leliwa   /   Przeworsk, ul. Lwowska 110

  Menu - DANIA JARSKIE I PÓŁMIĘSNE/Vegetarian and Low-Meat Dishes/VEGETARISCHE GERICHTE UND GERICHTE MIT FLEISCH

Pierogi z ziemniakami i serem podawane z masłem i cebulą 10 sztuk

Dumplings with potatoes and cottage cheese with butter and onion

Teigtaschen mit einer Füllung aus Quark und Kartoffeln (polnische Spezialität)

25,00 zł

Pierogi z kapustą podawane z masłem i cebulą 10 sztuk

Dumplings with cabbage

Teigtaschen mit einer Füllung aus Kohl

26,00 zł

Pierogi ze szpinakiem podawane z masłem i cebulą 10 sztuk

Dumplings with spinach

Teigtaschen mit einer Füllung aus Spinat

26,00 zł

Pierogi z mięsem podawane z masłem i cebulą 10 sztuk

Dumplings with meat

Teigtaschen mit einer Füllung aus Fleisch

28,00 zł

Pierogi z owocami i słodką śmietaną 10 sztuk

Dumplings with fruit and sweet cream

Teigtaschen mit Früchten mit süper Sahne

27,00 zł

Półmisek pierogów (ruskie, z kapustą, z mięsem, ze szpinakiem) podawane z masłem i cebulą 16 sztuk

Platter of the dumplings

Teigtaschenplatte

39,00 zł

Makaron Tagliatelle z kurczakiem i brokułami 400 g

Tagliatelle noodles with chicken and sprouting broccoli

Tagliatelle Nudeln mit Hähnchen und Brokkoli

38,00 zł

Makaron penne z tuńczykiem i suszonymi pomidorami 400 g

Penne noodles with tuna and dried tomatoes

Penne Nudeln mit mit Thunfisch und getrocknete Tomaten

38,00 zł

Kasza kuskus z warzywami i pestkami dyni 400 g

podana z cukinią, papryką, czerwoną cebulą i pomidorem

Couscous with vegetables and pumpkin seeds

Couscous mit Gemüse und Kürbiskernen

29,00 zł


HOTEL** RESTAURACJA "LELIWA"
ul. Lwowska 110, 37-200 Przeworsk
tel. +48 16 648-18-04
e-mail: hotel@hotelleliwa.pl





projekt © Studio BEST